Om oss

FlashIT är en kompetensstark och erfaren IT-företag som erbjuder helhetslösningar inom webbkommunikation, server och systemlösningar till företag och föreningar.
Sedan 2001 har vi levererat 40-tal webbplatser och utvecklat 30-tal systemlösningar. Vi är idag drift ansvarar för 80-tal servertjänster och IT-lösningar.

Vårt mål

Är att bygga starka och långvariga relationer med våra uppdragsgivare.
Det gör vi genom att utveckla skräddarsydda lösningar till våra kunder och erbjuda kvalitativ service. Därefter följer vi upp våra kunders verksamhet kontinuerligt så att deras lösningar är ett direkt stöd till personalens behov och företagets marknadsföring.

Vad vi gör

Vad vi gör

Teknik som vi använder

I vårt dagliga arbete används Adobes programvara och tjänster flitigt men även en hel del andra programvaror och tjänster.

När det handlar om utveckling av webbsidor, webbpublicering verktyg och plattformar använder vi programmeringsspråk som PHP, ASP, SQL, XML, Java-script, Actionscript, HTML, XHTML, CSS.

För att säkerställa en god driftsekonomi, bra utvecklingsmöjligheter och hög server-driftsäkerhet arbetar vi i Windows server, Linux och Apache miljöer. De flesta servrar är från DELL. Det är mycket kraftiga maskiner som står i en egen serverhall. Två Internetleverantörer (Telenor & IP-Only).

Kontakt information

tfn: 08-531 777 68

E-post: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen