Komplett webblösning

En helhetslösning för företag som är i utvecklingsfas och vill ha skräddarsydd webblösning med kontinuerlig uppdatering och uppföljning så att innehåll, design och budskapet är i direktstöd till företagets försäljning.

Komplett webblösning består av flera tjänster som vi har paketerat i en och samma tjänst och erbjuder alla delarna i en mer helhetligt och profilerad koncept. Eftersom företagens budskap, tjänster och trend utvecklas snabbt, finns den möjligheten att uppdatera och omforma hela företagssidan utan extra kostnad vid behov.

Tjänsten har ingen startavgift, du får fast pris för att kunna veta exakt vad kostnaden kommer att bli. Fakturering sker först när sidan är klarlevererad och du är nöjd.

Detta ingår i tjänsten:

Skräddarsydd webbsida

Vi kartlägger dina behov och tar fram en skräddarsydd webbsida som hjälper dig kommunicera tydligare, effektivare och att sända ett professionellt budskap till dina prospekt och kunder. Du får en skalbar lösning som kan utvecklas med ert företag. I tjänsten ingår designarbete av 10 sidor och 20 undersidor med anpassade funktioner.

Skulle ni önska er fler delar eller specialfunktioner till sidan finns möjlighet att utöka.

 

Innehållshanteringssystem (CMS)

Med vårt innehållshanteringssystem (Content Managment System) kan du uppdatera innehållet på sidan enkelt och snabbt från alla datorer med Internet-uppkoppling.

Du behöver inte installera något specialprogram på din dator. Till skillnad från andra offentliga CMS, anpassar vi vår CMS verktyg efter ert behov så att hanteringen blir enklare och mer personanpassad.

 
 

Serverdrift och underhåll

Vi tillhandahåller serverdrift och underhåll av företagssidan, e-postkonto, intranät och Cloud Storage. I tjänsten ingår 10 GB utrymme för webbsidan och e-postkonto, samt 1 GB utrymme för Intranät och Cloud Storage. Skulle du behöva ytterligare diskutrymme finns möjlighet att utöka. All trafik via server skyddas med antivirus och antispam program.

Vi tar varje natt backup på all data som lagras på vår server. I vanligt fall sköter vi alla serverärende och ger fri support, men om ni vill sköta serverärenden själva, finns då en användarvänlig kontrollpanel. Serverärenden ingår i den fria supporten.

 
 

E-postkonto

I tjänsten ingår 100 e-postkonton av typen POP & IMAP eller 10 Exchange konto. Epostkonton kopplas till företags domännamn (namn@företagsnamn.se). För hantering av e-post via webbläsaren erbjuder vi mailklient via webbläsaren.

Det gör att du kan enkelt kan logga in och läsa/ skicka e-post från alla datorer med internetuppkoppling. Du kan även konfigurera e-postkontot med din e-post program på datorn, mobiltelefon eller surfplattor.

Exchange konto möjliggör lagring och synkning av e-post, kalender, kontakter och uppgifter med alla stationera datorer och mobila enheter. Det är den självklara epostlösningen för dig som vill ha Outlook i fickan.

 
 

Intranätlösning

Ni får en intranätlösning som är i ett slutet nätverk för företagets anställda. Intranätlösningen fungerar som en kommunikationskanal för lagring och spridning av information bland alla eller utvald personal. Vår intranätlösning som bygger på MS SharePoint är integrerad med Microsoft Office och Outlook program.

Detta gör att du kan synka och överföra filer till plattformen genom att dra och släppa dokument, arbeta från Outlook direkt, som till exempel ställa in så att du ser gruppkalendern i din Outlook och skriva nya händelseinlägg i intranätkalendern direkt.

I tjänsten ingår 1 GB utrymme och upplägg av 10 användare. Skulle du behöva fler användare eller mer utrymme, finns möjlighet att utöka.

 
 

Facebook företagssida

Tillsammans med dig kartlägger vi företagets marknadsföringsbehov och tar fram en profilerad Facebooksida. I tjänsten ingår även koppling och anpassning av funktioner till företagswebbsida.

 
 

Serviceavtal

I tjänsten ingår 3 timmer serviceavtal per kvartal. Servicetimmarna kan användas för upplägg, konfiguration och uppdatering av dina tjänster hos oss. Till exp. uppdatering av webbsidan, intranät och andra levereade tjänster. Skulle du behöva fler servicetimmar, finns möjlighet att utöka.

 
 

Sökmotoroptimering

Vi gör din webbsida mer attraktiv för sökmotorer och ger ett stort försprång i ditt företags exponering. Det gör vi genom att sökmotoroptimera webbplatsen under utvecklingsfasen så att alla undersidor indexeras på Google, Yahoo och Bing med rätt sökord.

Därefter arbeta vi kontinuerligt med ord och fraser så att indexeringsresultaten av dina företagssidor förbättras. Återkommande optimeringsarbete bidrar till högre placering på sökmotorer som Google, Yahoo och Bing.


 
 

Domänregistrering/ koppling

Om du inte har något domännamn (företagnamn.se) registrerat, hjälper vi dig och registrerar ett eller fler företagsdomännamn. Vi hjälper även med att koppla om ditt befintliga domännamn till din nya webbsida hos oss.

 
 

Fri support

Fri e-postsupport och 2 timmar fri telefonsupport i månaden på alla levererade tjänster. I supporten ingår korrigering av fel som uppstår och vi besvarar tekniska frågor kring serverdrift, e-post, innehållshanterings-system och övriga levererade tjänster.