Kreativ företagssida

Vi vet vad som krävs för att producera en kreativ webbsida som förstärker ditt företags image och tjänster.

Med tjänsten Kreativ företagssida får du en skräddarsydd webbsida som dess innehåll och design får leva i symbios efter de nya behoven och grafiska profilen. Visionen är att producera och leverera en profilerad sida som är i direkt stöd till er marknadsföring och försäljningskoncept. Vi ansvarar för serverdriften, återkommande underhåll och löpande sökmotoroptimering så att webbsidan utvecklas med ert företag.

Tjänsten har ingen startavgift eller andra dolda avgifter. Du faktureras först när sidan är klarlevererad och du är nöd.

Detta ingår i din tjänst:

Skräddarsydd webbsida

Vi kartlägger dina behov och tar fram en skräddarsydd webbsida som hjälper dig kommunicera tydligare, effektivare och att sända ett professionellt budskap till dina prospekt och kunder. Du får en skalbar lösning som kan utvecklas med ert företag.

I tjänsten ingår designarbete av 10 huvudsidor och 10 undersidor med anpassade funktioner. Skulle ni önska er fler delar eller specialfunktioner till sidan, finns möjlighet att utöka.

 

Innehållshanteringssystem (CMS)

Med vårt innehållshanteringssystem (Content Managment System) kan du uppdatera innehållet på sidan enkelt och snabbt från alla datorer med internetuppkoppling.

Du behöver inte installera något specialprogram på din dator. Till skillnad från andra offentliga CMS, anpassar vi vår CMS verktyg efter ert behov så att hanteringen blir enklare och mer personanpassad.

 
 

Serverdrift och underhåll

Vi tillhandahåller serverdrift och underhåll av företagssidan, e-postkonto och Cloud Storage. Du får 5 GB utrymme för dina webbtjänster. Skulle du behöva ytterligare diskutrymme finns möjlighet att utöka.

I tjänsten ingår fri support och naturligtvis skyddas all trafik via vår server med antivirus och antispam program. Vi tar varje natt backup på all data som lagras på server.

 
 

E-postkonto

I tjänsten ingår 50 e-postkonton med företags domännamn (namn@företagsnamn.se). För att ni ska kunna hantera e-post via webbläsaren, erbjuder vi webbmail-program till samtliga e-postkonton.

Det gör att du kan enkelt logga in och läsa/ skicka e-post från alla datorer med internetuppkoppling. Du kan även konfigurera e-postkontot med ditt e-postprogram på datorn, mobiltelefon eller surfplattor.

 
 

Serviceavtal

I tjänsten ingår 1 timme serviceavtal per månad. Servicetimmen kan användas för upplägg, konfiguration och uppdatering av dina tjänster hos oss. T.ex. webbsidan och e-post.

Önskar ni er fler servicetimmar, finns möjlighet att utöka.

 
 

Sökmotoroptimering

Vi gör din webbsida mer attraktiv för sökmotorer och ger ett stort försprång i ditt företags exponering. Det gör vi genom att sökmotoroptimera webbplatsen under utvecklingsfasen så att alla undersidor indexeras på Google, Yahoo och Bing med rätt sökord.

Därefter arbeta vi kontinuerligt med ord och fraser så att indexeringsresultaten av dina företagssidor förbättras. Återkommande optimeringsarbete bidrar till högre placering på sökmotorer som Google, Yahoo och Bing.


 
 

Domänregistrering/ koppling

Om du inte har något domännamn (företagsnamn.se) registrerat, hjälper vi dig och registrerar ett eller fler företagsdomännamn. Vi hjälper även med att koppla om ditt befintliga domännamn till din nya webbsida hos oss.

 
 

Fri support

Fri e-post support och 2 timmar fri telefonsupport i månaden på alla levererade tjänster. I supporten ingår korrigering av fel som uppstår och vi besvarar tekniska frågor kring serverdrift, e-post, innehållshanterings-system och övriga levererade tjänster.