Responsiv företagssida

För dig som snabbt vill komma igång med med en professionell sida för din företag och förening. Med vårt serviceavtal hjälper vi dig att uppdatera och tar hand din företagssida och håller den aktualiserad.

En paketerad webblösning med en färdig strukturlayout som vi anpassar efter din företagsprofil och färg. Det som är speciellt med en responsivsida är dess förmåga att anpassa sig till olika skärmstorlekar. Det innebär förbättrad upplevelse när besökaren surfar till din sida med mobiltelefon och surfplattor. De kommer inte längre behöva zooma och bläddra för att visa din webbplats eftersom sidan kommer att anpassa sig automatiskt till den lilla skärmen på ett intuitivt sätt.

Detta ingår i tjänsten:

Responsivsida

Sidan levereras med förutbestämd strukturlayout. Du har möjlighet att välja färgkoncept och vi hjälper dig med innehållsdesign. I produktionskostnaden ingår design och upplägg av 6 huvudsidor och 8 undersidor. Via innehållshanteringssystemet kan du skapa obegränsat antal undersidor. Önskar du fler huvudsidor, finns möjligheten att utöka.

 

Innehållshanteringssystem (CMS)

Till din webbsida får du ett lättanvänt innehållshanteringssystem (Content Managment System) för att du ska kunna enkelt uppdatera hela innehållet på din sida via webbläsaren.

Du behöver inte installera något specialprogram på din dator för att uppdatera sida.

 
 

Serverdrift och underhåll

Vi ansvarar för hela driften av din webbsida och e-postkonton. I tjänsten ingår 1 GB utrymme. Skulle du behöva ytterligare diskutrymme finns möjlighet att utöka.

All trafik via server skyddas med antivirus och antispam program. Vi tar varje natt backup på all data som lagras på vår server.

 
 

E-postkonto

I tjänsten ingår 20 e-postkonton med företagets domännamn (namn@företagsnamn.se). För att du ska kunna få tillgång till din e-post, erbjuder vi webbmail-program till samtliga e-postkonton.

Det gör att du kan enkelt logga in och läsa/ skicka e-post från alla datorer med internetuppkoppling. Det finns även möjlighet att konfigurera samtliga e-postkonton med e-post program på datorn, mobiltelefon eller surfplattor.

 
 

Serviceavtal

I tjänsten ingår 3 timmar serviceavtal per kvartal. Servicetimmen kan användas för upplägg, konfiguration och uppdatering av dina tjänster hos oss. T.ex. webbsidan och e-post.

Önskar ni er fler servicetimmar, finns möjlighet att utöka.

 
 

Sökmotoroptimering

I produktionsarbetet ingår även sökmotoroptimering av hela din företagssida. Det gör att din sida och dess undersidor indexeras vid sökning på sökmotorer som Google, Yahoo och Bing och du får med tiden en högre träff placering.


 
 

Domänregistrering/ koppling

Om du inte har något domännamn (företagnamn.se) registrerat, hjälper vi dig och registrerar ett eller fler företagsdomännamn. Vi hjälper även med att koppla om ditt befintliga domännamn till din nya webbsida hos oss.

 
 

Fri support

Fri e-post support och 2 timmar fri telefonsupport i månaden på alla levererade tjänster. I supporten ingår korrigering av fel som uppstår och vi besvarar tekniska frågor kring serverdrift, e-post, innehållshanterings-system och övriga levererade tjänster.