Referenser

Denna sida presenterar ett urval av utförda  web sidouppdrag
Önskar du få fler referenser eller kontaktpersoner, kan vi lämna ut det på begäran.

STÄDAren.se

STÄDAren.se
  • Teknik: HTML5, CSS, MySQL, php, javascript

STÄDAren.se är ett fullserviceföretag inom städbranschen som erbjuder städtjänster till privatpersoner, företag och fastigheter.
FlashIT har producerat städa rens webbplats i Wordpress. En modern och responsiv webbplats som anpassar sig till alla skärmstorlekar. Städa ren har valt FlashIT Komplett webblösning tjänst, vilket gör att vi arbetar kontinuerligt med profilering av företagets webbtjänster, uppdateringar, sökmotor optimeringar samt erbjuder ett skräddarsydd IT-lösningar inom företaget.

Besöksidan

Refero revisions AB

Refero revisions AB
  • Teknik: html5, javascript, CSS, PHP, MySQL

Refero är en redovisningsbyrå som identifierar och återför förlorat kapital samt processförbättrar betalnings- processer. FlashIT har producerat 7 profilerade webbsidor åt Refero sen 2005 då Refero har valt FlashITs tjänst Komplett webblösning. Vi ansvarar för serverdrift av sidan, arbetar kontinuerligt med profilering av företagets webbtjänst, uppdateringar, sökmotor optimeringar med mera.

Besöksidan

Orion omsorg

Orion omsorg
  • Teknik: HTML5, CSS, MySQL, php, javascript

Orion omsorg är en hemtjänst för äldre och funktionshindrade som inte har svenska som modersmål. Orion Omsorg har valt Flashit Kreativ företagssida tjänst. Med analys som grund har vi tagit fram en grafisk profil och webbkoncept till företaget. Därefter har vi utvecklat sidan samt optimerat den för sökmotorer.
FlashIT är även ansvarig för företagets IT-lösningar på plats.

Besöksidan

Orylo Allservice

Orylo Allservice
  • Teknik: HTML5, CSS, MySQL, php, javascript

ORYLO Allservice har valt Flashit komplett webblösning tjänst. Vi har kartlagt Orylos behov och utvecklat en profilerad webbsida som är anpassad till kundens sälj och marknadsförings behov. Flashit ansvarar även för server drift, e-post, företagens sociala media sidor och vidareutveckling av webbtjänster.

Besöksidan

Nidab Produktion AB

Nidab Produktion AB
  • Teknik: xhtml, AJAX, CSS, PHP, XML, MySQL

Med Analys som grund har FlashIT tagit fram Nidab produktions webbplats som är anpassat efter kundens behov. Vi ansvarar för underhåll och drift av webbsidan.

Besöksidan

Walk on water AB

Walk on water AB
  • Teknik: xhtml, flash, php, xml, javascript

Flashit har utvecklat webbplatsen från koncept till produktion. Webbsidan är kopplad till ett skräddarsytt CMS för att personalen skall kunna uppdatera sidorna på egen hand. Vi är ansvariga för drift och underhåll av webbplatsen.

Besöksidan

Dimro Consulting AB

Dimro Consulting AB
  • Teknik: xhtml, PHP, flash, xml, javascript

Med analys som grund har vi tagit fram textmaterial till Dimro Consultings nya webbsida. Vi har även designat och utvecklat webbsidan och webbmobilsidan. Flashit ansvarar för drift och underhåll av webbplatsen.

Besöksidan

EF Muntrafruarna

EF Muntrafruarna
  • Teknik: HTML5, CSS, MySQL, PHP, javascript

Med analysen som grund har FlashIT tagit fram Muntrafruarnas webbsida som är responsiv dvs. anpassar sig till mobila enheter. Vi ansvarar för drift och underhålla av webbplatsen.

Besöksidan

Helpman Norway AS

Helpman Norway AS
  • Teknik: xhtml, php, javascript, CSS

Flashit har utvecklat webbplatsen från koncept till produktion och vi ansvarar för drift och underhåll av webbplatsen.

Besöksidan

Så tycker våra kunder

Prev Next

Kompetenta och vet vad ordet mervärde är

Bra service med känsla och engagemang för vår verksamhet. Gett oss flera mervärden som var utöver avtalet. Utan tvekan den bästa leverantören till oss under 2015.

Conny Abrahamsson

Komplett tjänst och service

För två år sedan fick jag ett erbjudande att köpa en komplett tjänst med allt vi skulle behöva utan startavgift. Företaget hade tidigare 11 domänadresser med olika ägarnamn utsprid hos Crystone, Domaininfo, Loopia och Yellowpage. I samband med hemsida uppdatering hjälpte Flashit oss att samla alla domänadresser hos dem och uppdatera ägarnamnet. Hemsidan som flashit byggde för oss är vi helt nöjd med och på Google har vi fått en bra placering. De har många ggr hjälpt oss med korrigeringar/uppdateringar på ett fantastiskt fint sätt utan att fakturera extra. Bra återkoppling och mycket hjälpsamma.

Erik Persson

Bra och enkel lösning

Flash IT har utvecklad och installerad en gemensam arbetsplattform på våra anställdas dator. Plattformen fungerar bra på datorn och mobilen. Tekniken är enkelt att använda och har inte krånglat. Personalen tycker att support och bemötandet fungerar bra och jag rekommenderar Flash IT!

Klas L

Webbsidan och e-post

Vi hade en lång önskelista när det var dags att skrota gamla datorer och förnya våra IT-lösningar. Det var då vi hittade Flashit som samarbetspartner genom BNI. De erbjud oss en komplettlösning med fast månadskostnad. De har designad vår webbsida och utvecklad en gemensam arbetskalender för oss på företaget. Flashit installerade Outlook 2013 på de nya datorer med exchangemail som synkar bra med mobila enheter. Flashit bidrog med bra service, närvaro och kreativitet.

Charlotte W

Professionellt

Anlitar FlashIT för programmering och drift av våra tjänster gentemot våra kunder. Samarbetet funkar bra mellan vår produktionsavdelning och deras utvecklare. Jag uppfattar de som professionella och rekommendera starkt som stödteam.

Dereck

Bra och konstruktiv partner

Flashit är mycket konstruktiva och tydliga i sin kommunikation. De ser till att kunden får bra lösningar på komplicerade situationer. De är alltid snabba på svara och man får ofta svar med anledning om något inte går att genomföra. Det ökar förståelsen och tar oss vidare snabbare till alternativa lösningar.

Peter Carlberger

Hemsida och vår intranät

Flashit webbyrå har kunnat bemöta våra förväntningar på ett professionellt sätt och utfört ett mycket fint arbete för oss. Samarbetet fungerar bra och vi upplever supporten mycket bra.

Mangnus K

Webshop

Flashit webbyrå har hjälpt oss genomgående att bygga upp vår webshop på ett effektivt och pedagogiskt sätt vilket gör att vi kan sköta det mesta av den själva samtidigt som de finns där med snabb service och expertis om vi behöver.

Sofie Hedman

Webmail

Flashit administrerar våra mailadresser samt övriga delar på nätet, vi är jättenöjda då Flashit fungerar väldigt bra, snabb behandling av våra önskemål.

Bernt Mollenberg/VD

Hemsida och vår intranät

Flashit har bemött oss på ett proffessionellt sätt samt att de har varit mycket snabba att serva oss, när problem har uppstått. När vi har behövt att utöka vårt sortiment har det behandlat det snabbt.

Dick Iggström

Pålitlig och enkel att ha att göra med

Jag vill rekommendera FlashIT! Tycker att de har en modell som borde passa många företag oavsett de är nystartade eller etablerade. När man står inför en satsning på hemsidan och/eller webblösning är det enkelt att välja FlashIT. De kan webbdesign, de kan säkerhet, de återkommer som överenskommet vilket är viktigt för oss. De har inga uppstartskostnader vilket gör det mycket enklare att ta ett beslut. Refero har anlitat FlashIT sedan 2005 och det har varit och är fortsatt en kostnadseffektiv och bekväm affär.

Lars Fyhr, Refero

Webbtjänster

Flash-IT är en bra partner, hög kundservice, stort kunnande, ett flexibelt företag. De har dessutom en bra prisnivå! Vi är väldigt nöjda!

Peter Angnér