Webbdesign och utveckling

Sedan 2001 har vi arbetat med produktion av företag och föreningswebbsidor. Vi hjälper våra kunder med att kartlägga sina behov och tar fram en skräddarsydd webblösning till dem. Vid varje uppdrag lägger vi stor vikt vid att sätta oss in i verksamheten, varumärke och de förutsättningar som krävs för att ta fram ett tilltalande koncept. Konceptet sammanfattar hur webbplatsen ska kommunicera med målgruppen och fungerar som riktlinje för det fortsätta arbetet.

Skräddarsydd webbsida
Skräddarsydd webbsida kan handla om komplicerade databaslösningar, programmering, kundanpassade system till Intranät system. Vi kombinerar olika teknik såsom PHP, MySQL, DHTML, Flash, XML, AJAX etc. för att oavsett behov se till att uppfylla de krav som ställs för att genererar kvalitet till våra kunder. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa ditt företag.

Arbetsprocess
Vi arbetar med allt ifrån enkla till komplexa webbsida lösningar. De flesta av våra uppdrag går ut på att erbjuda planering, utveckling, driftsättning och uppföljning. Alla webbsidor vi utvecklar är kopplad till en CMS verktyg och vi sökmotor optimerar hela sidan för sökmotorer. Efter att sidan är publicerad utför vi kontinuerlig uppdatering och uppföljning så att innehåll, design och budskapet är i direktstöd till företagets försäljning.