Webblösning till mobil

Behöver ditt företag en kompatibel och funktionell webbsida för mobilsurfing som kan dra nytta av mobilens funktioner?

Med mobilwebbsida menar vi en skräddarsydd webbsida för mobiltelefoner som är snabb, lättnavigerad och använder sig av mobilens egna funktioner.

En mobilwebbsida kommer att vara en avgörande faktor vid val av information inom en snar framtid, beroende på vilken bransch du verkar inom. Vi designar och utvecklar din mobila webbsida efter dina önskemål och ansvarar för drift av webbplatsen.

Funktionalitet
Mobilsidan kommer vara i linje med din företags-profil och kan använda mobiltelefonens egna funktioner för att effektivisera kommunikationen. Vår mobilsida lösning är snabb och optimerad för att fungera på 98 % av mobila enhetsplattformar med operativsystem som: Android mobil, OS (iPhone & iPad), Windows mobil, BackBerry, Palm, Symbian. Webbplatsen kommer känna av om det är en dator man surfar ifrån eller om det är en mobil och hämtar in den rätta webbplatsen för bästa presentation. Vi erbjuder även möjligheten att på egenhand uppdatera och administrera din mobila webbplats med Flashits CMS plattformar (publiceringsverktyg). CMS verktyget är enkelt och helt webbaserat, det gör att du kan uppdatera sidan i realtid från alla datorer som har internetuppkoppling.Detta ingår i tjänsten
Vi designar och utvecklar din mobilwebbsida efter dina önskemål och ansvarar för drift och underhåll av mobila webbplatsen för 395 kr i månad. Sidan kommer vara i linje med er företagsprofil. Du kan enkelt hantera och uppdatera sidan på egen hand från CMS verktygen som du får av oss. Vid beställning får du webbhotell standard på köpet. Ingen startavgift. Allt detta ingår:
Till höger hittar du övergripande filmpresentation om tjänsten. Kontakta oss för mer information.
Jag vill veta mer!

Namn:

Företag:

Telefon: